• Dolar
    32,4375
  • Euro
    34,7411
  • Altın
    2.441,870
  • Bist-100
    9.916,000
   
21/24 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

İçişleri Bakanı Yerlikaya Türkiyenin Huzuru Mesajını Antalya'dan Verdi 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da İl Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen "Türkiye’nin Huzuru Antalya" toplantısına katıldı.Bakan Yerlikaya Yenemeyeceğimiz hiçbir suç ve suçlu yoktur, hepsinin hakkından geliriz.dedi

19.11.2023 - 22:40
	 İçişleri Bakanı Yerlikaya Türkiyenin Huzuru Mesajını Antalya dan Verdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da İl Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen "Türkiye’nin Huzuru Antalya" toplantısına katıldı. Toplantıya Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, AK Parti Antalya milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Ali Çetin de katıldı.Yerlikaya, “Antalya’da son 150 gün içerisinde organize suç örgütlerine yönelik yapılan 22 operasyonda 180 şüpheli gözaltına alındı, 68 kişi tutuklandı. Bizim kırmızı çizgilerimizden birisi uyuşturucu ile mücadeledir. Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara karşı kararlıyız. Onlara hayatı zehir edeceğiz. Son 150 günde Antalya’da zehir tacirlerine yönelik 4 bin 481 operasyon yapıldı. 5 bin 172 şahıs gözaltına alındı, 416 kişi tutuklandı” dedi.
Toplantının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Bakan Yerlikaya, “Turizm denilince ilk akla gelen şehir Antalya’dır. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist geliyor. Antalya turizmin başkentidir, turizm sektörü kırılgan bir yapıya sahiptir. Turistlerin tercihlerinde en belirleyici etkenlerin başında güvenlik gelir. Antalya’mızın huzuru ve güvenliği anlamında bizler gece gündüz demeden büyük bir hassasiyetle gayret ediyoruz. Tüm birimlerimiz bu şehrin güveni ve huzuru için büyük bir gayret gösteriyorlar” dedi.

150 günde organize suç örgütlerine yönelik 22 operasyon
Düzenlenen "Kafes Operasyonları" hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, “İllegal suç örgütlerinin her birini adalete teslim etmek ile ilgili bu operasyonları düzenliyoruz. Antalya’da son 150 gün içerisinde organize suç örgütlerine yönelik yapılan 22 operasyonda 180 şüpheli gözaltına alındı, 68 kişi tutuklandı. Yine bizim kırmızı çizgilerimizden birisi uyuşturucu ile mücadeledir. Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara karşı kararlıyız. Onlara hayatı zehir edeceğiz. Son 150 günde Antalya’da zehir tacirlerine yönelik 4 bin 481 operasyon yapıldı. 5 bin 172 şahıs gözaltına alındı, 416 kişi tutuklandı. Deniz yolu göçmen kaçakçılarının en çok tercih ettiği güzergâhların ve yöntemlerin başında geliyor. Denizlerimizin göçmenlere mezar olmasına müsaade etmeyeceğimiz gibi göçmen kaçakçılarına da asla izin vermeyeceğiz” dedi.

“Toplam düzenli göçmen sayımız 136 bin 907’dir”
Antalya’daki geçici koruma altında bulunan ve ikamet izni olan göçmen sayıları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, “Bu şehrimizde geçici koruma altında bulunan ve ikamet izni ile kalan Suriyeli sayısı 130 bin 994, uluslararası koruma çerçevesinde kalanların sayısı bin 96’dır. Toplam düzenli göçmen sayımız 136 bin 907’dir. Göçmen kaçakçılarına yönelik olarak son 150 günde 42 operasyon düzenlendi, 90 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı, 13 kişi tutuklandı. Adli kontrolle yakalananlar bir daha bu işleri yapmıyorlarsa kendilerini tebrik ediyoruz, devam ederlerse mahkeme kararı ile cezaevine göndermeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

"112 ile bizlere rahatsız oldukları ne varsa bildirsinler"
Bakan Yerlikaya, açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Antalyalı hemşehrilerime ifade etmem gerekir ki asayiş suçlarının 10’undan 9’unu hem jandarma hem de emniyetimizin yakalayarak adalete teslim ettiğini gördük. 1 hafta içinde Antalya’mızda da 3 Mobil Göç Noktası aracımız hizmet vermeye başlayacak. Biz bir yakalanmayan sayıyı bile kabul etmiyoruz. İstiyoruz ki işlenen suçun zanlısını en kısa zamanda yakalayarak adalete teslim edelim. Her gittiğim ilde vatandaşlarımızdan bir istekte bulunuyoruz. Biz birbiri ile uyumlu ve birbirine güvenen içişleri ailesiyiz. Antalyalı hemşehrilerimiz 112 ile rahatsız oldukları ne varsa bize bildirsinler. Sabırla beklesinler ki biz onların bize verdiği talimat gereği neler yapacağımızı görsünler. Yenemeyeceğimiz hiçbir suç ve suçlu yoktur, hepsinin hakkından geliriz.”
 

 
Tıbbı ve Aromatik Bitkilerle Sabun Eğitimi
 
Büyükşehir Belediyesi gezen tavuk çiftliği kuruyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet Kesim Yazdı : Sen Çok Yaşa Türkiye Cumhuriyeti Devletim
Byturco Medya Yayın Grubu Başkanımız Gazeteci Yazar Mehmet Kesim cumhuriyetimizin ...
Vali Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Antalya Valisi Hulusi Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Balbey’deki Devlet Konuk Evi Mahallenin Geleceğini Deyiştirecek
Balbey Mahallesi’nin cazibesini arttıracak tescilli bina ‘Devlet Konuk ...
 
Başkan Uysalın Gündeme Getirği Kızıl Arık Vakıflardan Çözüm Bekliyor
Antalya Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi’nde, ‘vakıf mülkiyeti’ nedeniyle ...
İbrahim Bahar, son yolculuğuna uğurlandı
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ın vefat eden ...
3 Gün Sürecek 1. Ulusal Yaşlılıkta Egzersiz ve Spor Sempozyumu başladı
Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen ...
 
CHP Kepez İlçe Başkanı Ölmez'den Şafak Otuzaltı’ya tepki
CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında ...
Antalya CHP İl Başkanlığı Ezici Çoğunlukla Nail Kamacı'nın
CHP 38’inci Antalya İl Kongresi’nde zehir zemberek sözlerle başkanlık ...
Milletvekili Arı Bakan Ersoy'a Vakıfların Kiracılarının durumunu sordu
CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva