• Dolar
    32,3374
  • Euro
    34,8108
  • Altın
    2.393,270
  • Bist-100
    10.277,000
   
16/23 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

ANTALYA'DA ŞİŞ KÖFTENİN ADRESİ ŞİŞÇİ RAMAZAN'IN YERİ 

Antalyada yöresel yemeklerin en bilinenlerinin başında şiş gelir. Bu yöresel yemeği 35 yılı aşkın bir zamandır Antalyalılara sunan Şişçi Ramazan, kalite ve tecrübesi ile damak tadına düşkün kişilerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

24.02.2015 - 15:48
ANTALYA DA ŞİŞ KÖFTENİN ADRESİ ŞİŞÇİ RAMAZAN IN YERİ

Korkuteli de Arap Hüseyin ve Arap Yılmazın yanında çırak olarak işe başlayan Ramazan Özalp, 1970 yılında ilk lokantasını Muratpaşa Camii karşısında açarak yıllarca çarşı esnafına hizmet verdikten sonra Korkuteli çarşı 1'de, Kargalık Harman köyü çıkışında ve Konyaaltı'nda dördüncü şubesini açtı. 

Değişmeyen lezzeti, uygun fiyat ve tecrübeli personeli ile Antalyada üne kavuşan Şişçi Ramazan, kendi çiftliklerinde yetiştirdiği küçük baş hayvanların etinden hazırladığı şiş köfte ile yerli ve yabancı turistler ile Antalyalıların vazgeçilmezleri arasında yer almayı başardı.

 
ZAMORA'NIN YANIK DONDURMASI
 
EN İYİ PİYAZI PİYAZCI MUSTAFA'NIN YERİ'NDE YERSİNİZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva