• Dolar
    32,5965
  • Euro
    34,8334
  • Altın
    2.497,620
  • Bist-100
    9.465,000
   
17/22 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

ATSO Başkanı Davut Çetin Kırmızı Listeyle 'Daha Yapacak Çok İşimiz Var' Diyor 

Her 4 Yılda bir yenilenen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) seçimleri için Kırmızı Listeyle iddialı bir şekilde hazırlanan ATSO Başkanı Davut Çetin tecrübesi ve bilgisiyle 'Antalyamız İçin Daha Yapacak Çok İşimiz Var' Diyor.

3.09.2022 - 00:14
ATSO Başkanı Davut Çetin Kırmızı Listeyle  Daha Yapacak Çok İşimiz Var  Diyor

Antalyanın en büyük STK larından iş dünyasının önemli kuruluşu (ATSO ) Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının 5124 sayılı kanuna göre her 4 yılda yapılması gereken yönetim seçimleri önümüzdeki Ekim veya Kasım ayında yapılması bekleniyor.
49 Grupda seçilecek114 Meclis üyesi,11 yönetim kurulu üyelerini seçecek.  .

Kırmızı Liste ile  Yapılacak Yeni ATSO seçimlerine yeniden yönetim kurulu başkanı seçilmek için  hazırlanan Başkan Davut Çetin Byturco Medya Yayın Grubumuza ait Gazetelerimiz için yaptığı özel açıklamada :
Doğduğum ve büyüdüğüm Antalya'nın bir aşığı olarak kentin her anlamda ileri gitmesi ve dünyaya örnek bir kent olması için her zaman istekli oldum .Hizmet etmek amacıyla . Bu konuda sivil toplumun gücüne ve etkinliğine olan inancımla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na 1999 yılında yapılan seçimlerin ardından sektörümü temsilen adım attım. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Meslek Komitesi Üyeliği, Bütçe Komisyonu Üyeliği, Ulaşım Komisyonu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ardından 2015 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geldim. 2018 yılında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına layık görmelerinin ardından Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görevimi sürdürmekteyim. Tecrübemi birikimimi doğup büyüdüğüm memleketim Antalyam için  çok değer verdiğim birlikte çalışmaktan onur duyduğum arkadaşlarımla birlikte 
 Kırmızı Listeyle bugüne kadar elde ettiğimiz yılların tecrübesi ve bilgisiyle ''Antalyamız için Daha Yapacak Çok İşimiz Var'' diyerek yeniden aday olduğunu tüm ATSO nın üyelerini Kırmızı listeye destek verme çağrısında bulunarak '' her şey Antalyamız için hayırlı olsun bugüne kadar yıllardır desteklerini esirgemeyen    tüm ATSO üyelerine teşekkür ederek ,saygıyla sevgiyle birlik ve beraberlik içinde seçim günü oy vermeleri için sandığa beklediğini '' açıkladı.

KIRMIZI LİSTE İLE  SEÇİME HAZIRLANAN ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN KİMDİR  ?
Başkan  Çetin 29 Temmuz 1965 yılında Antalya'da dünyaya geldi.

 
İlkokulu Antalya Namık Kemal İlkokulu'nda, ortaokulu Antalya Merkez Ortaokulu'nda tamamladı. Lise eğitimim için Antalya Endüstri Meslek Lisesi Makine Bölümü’ne birincilikle kabul edilerek bu okuldan derece ile mezun oldu. Mesleki eğitimimin devamı için Akdeniz Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü’nü tercih ederek yine lise yıllarında olduğu gibi buradan da bölüm birincisi olarak mezun oldu.
 
İş hayatıma ilk olarak öğrencilik yıllarım boyunca yaz aylarında babasının sanayideki iş yerinde çırak olarak başladı. Daha sonra 1987 yılında üniversiteden mezun olmasının ardından yine sanayide yedek parça ticareti yaparak devam ettirdiğim iş hayatını, babasının  kurduğu şirket olan Çetin Motor Yenileme'yi 1999 yılında devralarak sürdürüyor..
Başkan Çetin sektörde her zaman önde gelen bir şirket olma amacıyla yaptığı çalışmaları ile GMY Çetin Motor Yenileme ile  bugüne kadar ülke çapında birçok başarı kazanmıştır.

Başkan Davut Çetin ayrıca  2015 yılında İstanbul'da bir otomatik şanzıman yenileme firmasının ortağı olarak yine otomotiv sektöründe farklı alanlarda çalışmalarını sürdüyor.  
 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na 1999 yılında yapılan seçimlerin ardından sektörümü temsilen adım atan Çetn . Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Meslek Komitesi Üyeliği, Bütçe Komisyonu Üyeliği, Ulaşım Komisyonu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.. Davut Çetin  2015 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geldi. 2018 yılında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına layık görmelerinin ardından Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görevimi sürdürüyor. 

 
Antalyamızın Lezzetleri Dünya'ya Açılıyor
 
Hıdırlık Kulesi’nde arkeolojik kazılar heyecan yarattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OSB Başkanı Bahar :Doğal Gaz ve Elektrik Kesintisinden üretim durabilir
Enerji alanında yaşanan sorunları bir kartopunun çığa dönüşmesine benzeten ...
Antalya Havalimanı İşletme Hakkı 7 milyar 250 milyon euro ile O ortartaklığın
TAV Havalimanları ve Fraport ortaklığı, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin ...
ATSO Akademisinden Dijital Pazarlama Online Eğitimi
ATSO Akademi çatısı altında "Dijital Pazarlama" konulu eğitim; eğitmen ...
 
Dinçer Sarıkaya KETOB yeni Başkanı
1999 yılında Kemer'de bulunan konaklama tesisleri arasında birlik ve beraberlik ...
Kundu'da Oteller Bölgesindeki Arazi Teklif Usulu Satışta
Antalya’nın Aksu ilçesi Kundu Bölgesindeki Milli Emlak'a ait arazi satışa çıkarıldı.
Almanya'nın Dev Dedektör Şirketi OKM Türkiye'de Antalya Merkezli Büyüyor
Yeraltı dedektör çeşitleri ve kalitesiyle kısa zamanda büyük ilgi ve beğeni ...
 
Lütfü Kesim :Zerdallilik ,Antalya'nın Parlayan Yıldızı
Antalya'da Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli isimlerden Lütfü ...
’Pandemi Günlerinde Tarım Eğitim Programı’ online başladı.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) ile Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan ...
BAGEV Kariyer, iş arayanla işvereni bir araya getiriyor
Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği

KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva