• Dolar
    32,2806
  • Euro
    34,7791
  • Altın
    2.390,330
  • Bist-100
    10.277,000
   
18/26 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Adliye'nin Yeni Polis Merkezi Törenle Açıldı 

Gün'de 8Bin Vatandaşın Giriş Çıkış Yaptığı Adalet Sarayı daha güvenli bir hale getiridi

13.02.2018 - 00:58
Adliye nin Yeni Polis Merkezi Törenle Açıldı

Antalya Adalet Sarayı'nın Yeni Polis Merkezi Antalya Valisi  Münir KARALOĞLU ile Tugay ve Garnizon Komutanı P.Alb. Tahir SAVRAN, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Abdurrahman YILMAZ, C. Başsavcısı Ramazan SOLMAZ, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Orhan ÖZDEMİR, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza CAN, İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA, diğer protokol üyeleri ve basın mensuplarının katılımları ile düzenlenen bir törenle açıldı.
 
Açılış töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA; “Günde ortalama 8000 civarında vatandaşın giriş çıkış yaptığı Antalya Adalet Sarayında bu güne kadar Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü ile Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince koordineli olarak ifa edilen görevin daha güvenli ve etkili bir şekilde yürütülmesi, Adliye içi ve çevresinde meydana gelebilecek  güvenlik ve  asayiş olaylarının önlenmesi,  hem Adliyeye gelen ve hem de Adliyede çalışan kişilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla Adalet Sarayı içerisinde C Tipi Polis Merkezi Amirliği’nin açılmasının planlandığını ve Bakanlık Makamının Onayı  ile de kuruluşunun sağlandığını, Antalya C. Başsavcılığının destek ve katkılarıyla (70) m² alan içerisinde (2) oda ve (2) odalı nezarethane olacak şekilde toplam (65) personel ile bugün faaliyete geçirildiğini” belirterek emeği geçenlere ve katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti, ayrıca  hem Adliye ve hem de Emniyet  Teşkilatına hayırlı olmasını diledi.
 
Açılış töreninde konuşan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ  konuşmalarında; Antalya Adalet Sarayında verilen hizmetin daha kaliteli yürütülmesi için Cumhuriyet Savcıları ile birlikte yoğun çalışmalar yürüttüklerini, vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak  ve güvenlik önlemlerini en iyi seviyeye çıkarmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ile de müşterek çalışmalar yaptıklarını, Adalet Sarayında bugün açılan  Polis Merkez Amirliğinin de bunlardan birisi olduğunu, her konuda olduğu gibi bu konudaki işbirliği ve desteklerinden dolayı Sayın Valimize ve İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ettiğini ifade ederek, Polis Merkez Amirliğinin Adliye ve  Emniyet Teşkilatı çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.. 
 
Antalya Valisi  Sayın Münir KARALOĞLU da yaptığı konuşmada; Hizmet sunulan yerlerin kalitesinin vatandaşa verilen değerin de bir göstergesi olduğunu, günde 10 bine yakın giriş çıkış yaşanan ve birlerce çalışanı ile Antalya’nın en yoğun insan sirkülasyonunun olduğu yerlerden biri olan Adalet Sarayı’nın ek binaları ve çevresi ile  büyük bir  Kampüse dönüştüğünü, genelde gazetelerin 3. Sayfalarını Adliye civarındaki kavgaların  oluşturduğunu, bugüne kadar ilimizde pek yaşanmayan bu tür olayların bundan böyle de  yaşanmamasını arzu ettiklerini, hem binaların, hem vatandaşların, hem de çalışanların güvenliğinin çok önemli olduğunu, artık bunu da Adliye içerisinde açılan Polis Merkezinin yürüteceğini ifade ederek, Polis Merkezinin Emniyet Teşkilatına, Adliye çalışanlarına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni etti..    
 
Protokol ve davetliler ile birlikte kurdelası kesilerek açılışı yapılan Polis Merkezi Amirliği gezildikten sonra açılışa katılan davetliler Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmazı'ın misafiri olarak Adliye binasını gezdiler

 
Başkan Türel Kopenhag'da
 
20 Ülke'den 25 Takım 175 Sporcu Katılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Türel Kopenhag'da
Dünya Sağlık Örgütünce düzenlenecek Zirvede Türkiye'yi temsil edecek
Başkan Türel Konyaaltı Sahili İçin Söz Verdi
Geçmişte Yaşanan Suistimallere Asla Müsaade Etmeyecekleri Belirten Türel Proje hakkında bilgi verdi
19 Ülke Vatandaşlarından Zeytindalı Operasyonuna Destek
Alanyada Yaşayan 19 Ülke Vatandaşının Oluşturduğu Meclis'den Türk Askerine ...
 
Başkan Böcek İptal Kararını Açıkladı
Saklıkent Kar Şenlikleri Afrin Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için İptal Edildi
Başkan Türelîn Simge Projesi Start Alıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma ...
Atatürk İçin Ağıt
"Atatürk İçin Ağıt" konseri Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde..
 
Aysin ve Ali Ulvi Büyüknohutçu Parkı Açılıyor
Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin ismi verilen park bugün açılıyor
Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk
Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, Doğa Koleji Öğrenci Korosu buluşuyor
Perdeyi Para Açacak
‘Para’ oyunu Mall Of Antalya sahnesinde oynanacak
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva