• Dolar
    32,3251
  • Euro
    35,0329
  • Altın
    2.282,690
  • Bist-100
    8,974
   
15/20 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Başkan Böcek'ten Siyasi Partilere Teşekkür Ziyareti 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP’nin ardından AK Parti, Saadet Partisi ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

29.06.2021 - 11:35
Başkan Böcek ten Siyasi Partilere Teşekkür Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Covid 19 tedavi süreciyle ilgili başlattığı siyasi partileri teşekkür ziyaretleri kapsamında CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in ardından AK Parti, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlıklarını ziyaret etti. İkinci ziyaretini AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a gerçekleştiren Başkan Muhittin Böcek, “Sağlık sürecinde desteğiniz için şahsınız nezdinde bütün AK Partili vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim için zorlu bir süreçti. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanlarımıza, Bakanlarımıza ve tüm siyasi partilere teşekkür etmiştim, şimdi de teşekkür ediyorum. Biz uzunca yıllar siyasette Antalya’da geçmiş bayramlar da dahil olmak üzere siyasi partilerimizi ziyaret ettik. Antalyamızı hep birlikte yönetiyoruz. İktidarıyla muhalefetiyle. Devlet terbiyesi almış bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak bugün sizleri ziyaret ettim. Antalya ile ilgili yapılması gerekenleri Belediye Meclisi’nde birlikte yapıyoruz. Genelde oy birliği ile geçiyor. Siyasi olarak aykırı görüş olabilir, saygı duyacağız. Demokrasi var. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi.
ZİYARETİNİZDEN MUTLU OLDUK
AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağlık çok önemli. Sizin rahatsızlandığınız dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Dış İşleri Bakanımız, Sağlık Bakanımız, Tıp Fakültesi hocalarımız herkes elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Bizlerde sizin sağlığınıza kavuşmanız için dua ettik. Yerelde Antalyalı hemşerilerimiz sizi uygun gördü. İktidarda yine AK Partimiz var. Antalya’mız için yapılacak tüm hizmetlerde biz elimizden gelen gayreti gösteririz. Millete insanlığa hizmet etmektir önemli olan. Sizin de amacınız budur. Bugünkü ziyaretiniz hayırlara vesile olsun. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, siyasi parti ziyaretlerinin üçüncü durağında  Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramazan Düzen şunları söyledi: “Teşkilatım ve kendi adıma size teşekkürü bir borç biliyorum. Hoş geldiniz. Değerli başkanımızın sağlığı her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Büyükşehir Meclisi’nde bir üyemiz var. Mehmet Manavoğlu. Yiğit bir kardeşimiz. Onunla gurur duyuyoruz. Sizinle birlikte güzel bir yol arkadaşlığı yapmasından dolayı ayrıca mutluluk duyuyoruz. Ne zaman ihtiyaç olsa gereğini yapmıştır bundan sonra yapmaya da devam edecek. Size özel bir ilgilisi olan genel başkanımız var. Cenabı Hak size sıhhat afiyetler versin. Antalyamıza hayırlı hizmetlerde daim kılsın.”
ANTALYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Tedavi sürecindeki dua ve iyi dilekleri için Saadet Partililere teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, “Yıllardır Antalya için birlikte çalışıyoruz. İşbirliği içinde çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Yakın çalışma arkadaşım diye hitap etmekten gurur duyduğum Mehmet Manavoğlu arkadaşım her anlamda desteklerini esirgememektedir. Bilge adam Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na da çok teşekkür diyorum” dedi.

DUALARINIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Muhittin Böcek ardından MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’a ziyarette bulundu. Dua ve destekleri için MHP mensuplarına teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, “Ayrıca Antalya’mız için, kent adına, kentli adına verdiğiniz destekleriniz için teşekkür ediyorum. 27 yıllık siyasi hayatımda biz birlikte yönetiriz anlayışı ile ortak akılla yöneteceğimizi söyleyerek bugünlere geldik. Antalya adına yapılması gereken ne varsa büyükşehir meclis üyesi arkadaşlarımla hep birlikte, ortak bir anlayışla yapıyoruz. Sağlığımla ilgili dualarınız için tekrara teşekkür ediyorum” dedi.
KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
MHP İl Başkanı Hilmi Durgun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pandemi sürecinin bir an önce sona ermesi dileğinde bulunan Durgun, Covid nedeniyle yaşamını yitirenlere başsağlığı diledi. Kent kültürüne katkı sunacak çalışmalara MHP ve büyükşehir meclis grubu olarak katkı koymaya devam edeceklerini belirten Durgun, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Antalya hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel şehridir” diye konuştu. 
Ziyaretlerin sonunda karşılıklı hediyeler verildi. 

 
İşte 1 Temmuz 2021 'den İtibaren Uygulanacak Genelgenin Tam Metni
 
Akdeniz Üniversitesinde Bir Başarılı Çift Kol Nakli Daha
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte 1 Temmuz 2021 'den İtibaren Uygulanacak Genelgenin Tam Metni
içişleri Bakanı Süleyman Soylu İmzalı genelge 1 Temmuz gününden itibaren ...
Yaş Almış İnsanlar İçin Örnek Çalışma
Muratpaşa Belediyesi Senex Yaşlanma Çalışmaları Derneği’ye işbirliği protokolü imzaladı.
Emine Erdoğan Sevgi ve huzur mesajın Antalya'dan verdi
Antalya Diplomasi Forumu’nda katılan liderlerin eşleriyle bir araya gelen ...
 
Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Babalar Gününe Özel Dinleti
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Keman Sanat Dalı öğrencileri ...
Başkan Böcek Resmen Açıkladı: “Falez Işıklandırma Projesi iptal edildi”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Falez Işıklandırma ...
Kırcamisi İmarına Dava Açan Şehir Plancıları Odasına Tepki Büyüyor
Kırcamisi İmarına Dava Açan Şehir Plancıları Odasına Tepki Büyürken ,Muratpaşa ...
 
Tarihi Kaleiçi sokakları sardunya kokacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle ...
Başkan Topaloğlu : Kemere Hizmet Bizden Takdir Halkımızdan
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun göreve geldiği günden bu yana ...
Dokuma’nın merkezine üç yeni yatırım müjdesi
Kepez Belediyesi, ekonomik ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu Dokuma semtinde, ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva