• Dolar
    32,3215
  • Euro
    34,7694
  • Altın
    2.388,690
  • Bist-100
    10.262,000
   
20/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Başkan Sözen yat limanı Projesi İçin Ankara'da 

Teknik Heyetiyle Birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığını ziyaret eden Başkan Sözen daha önce plandan kaldırılan “Yat Limanı ile Tekne İmal ve Çeker Yeri Alanlarının plana eklenmesinin mutlaka gerekli olduğunu anlattı.

30.01.2019 - 21:51
Başkan Sözen yat limanı Projesi İçin Ankara da


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Oytun Eylem Doğmuş ve belediye teknik heyeti, Yat Limanı ile Tekne İmal ve Çekek yeri Alanı’nın plana eklenmesiyle ilgili girişimlerde bulunmak amacıyla Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen ve teknik heyetini, Kültür ve Turizm Bakanlığı Danışmanı, Bakanlık Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, İlgili Daire Başkanı ve  uzmanları konuyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ağırladı. Toplantıda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca onaylanan "Side Turizm Alanı" ve "Side II. No.lu Turizm Bölgesi" Kızılağaç Bölgesi 2. 3. ve 4. Etap Nazım ve Uygulama İmar Planları ile ilgili olarak bölgesel hassasiyetler ve ilçe kamuoyunun beklentileri ve sektörel ihtiyaçlar değerlendirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha önce plandan kaldırılan “Yat Limanı ile Tekne İmal ve Çeker Yeri Alanlarının plana eklenmesinin mutlaka gerekli olduğunu anlattı. Başkan Şükrü Sözen,  “Manavgat Belediyesi olarak teknik ekibimizle birlikte, kentimizin önemli hizmet sektörlerinden birisi olan Yat Limanı ile Tekne İmal ve Çekek Yeri Alanı’ının plana eklenmesi ile ilgili olarak gerekli girişimleri yapmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret ettik. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca onaylanan "Side Turizm Alanı" ve "Side II. No.lu Turizm Bölgesi" Kızılağaç Bölgesi 2. 3. ve 4. Etap Nazım ve Uygulama İmar Planları ile ilgili olarak Sayın Bakan Danışmanımız, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcımız, Daire Başkanı ve ilgili uzmanların katılımları ile değerlendirme toplantısı yaptık. Bölgesel hassasiyetler, ilçe kamuoyunun beklentileri ve sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda, anılan planlara "Yat Limanı" ile Tekne İmal ve Çekek Yeri Alanı"nın eklenmesi talebimizi ilettik. İlçemizde bu sektörü yok saymamız mümkün değildir. Bu yüzden ilgili girişimlerimizi yaptık. Plandan daha önce çıkarılan bu alanların yeniden eklenmesiyle ilgili olarak her türlü girişimi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 
Başkan Adayı Dülgeroğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor
 
Muratpaşa Kaleiçi’yle EMİTT’te
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Adayı Dülgeroğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor
Cumhur İttifakı adayı olan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye ...
Başkan Adayı Esen'den Bahtılıya İmar Sözü
Bahtılı Mahallesinin imara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk ...
CHP’li heyetin ziyaretleri, Finike ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaretiyle son buldu.
CHP’li heyetin ziyaretleri, Finike ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
Başkan Tütüncü; “Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”
AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya Belediye Başkan Adaylarını ...
Vali Karaloğlu'dan Fırtına ve Hortum Açıklaması
Antalya Valisi Münir Karaloğlu 3 gündür Antalya’da devam eden fırtına ...
 
Antalya'da Fırtına ,Hortum,Yağmur ve Dolu Yıktı Geçti
Antalya'da olumsuz hava şartları etkili olurken can ve mal kaybına sebeb oldu
Cumhuraşkanı Erdoğan Antalya'da Kendisi Açıklayacak
Cunhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 27 ocak Pazar ...
KOM Kaçaklara Geçit Vermiyor
Antalya Emrniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva