• Dolar
    32,2699
  • Euro
    34,8022
  • Altın
    2.455,350
  • Bist-100
    10.269,000
   
18/27 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Dijital Dünyanın Kapıları Bu Zirvede Açılacak 

Antalya Dijital Zirvesi, 20 Ekim 2017 Cuma günü Antalya Su Otel’de başlıyor

4.10.2017 - 11:29
Dijital Dünyanın Kapıları Bu Zirvede Açılacak

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Antalya Dijital Zirvesi, turizm sektörünün dijital dünyaya yansımasını konuşmak için sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.
 
20 Ekim 2017 Cuma günü Antalya Su Otel’de gerçekleştirilecek olan ve dijital kanallar ile otel pazarlamasının tüm süreçlerinin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı Antalya Dijital Zirvesi’nde dijitalin yükselişi ile beraber otelcilik sektöründe dijital kanallarla nasıl satış yapılabileceğinin detayları masaya yatırılacak.
 
Yekta Kopan moderatörlüğünde gerçekleşecek zirvede CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, turizm de yeni satış kanalı “dijital pazarlama” konu başlıklı dijital dünyanın geldiği noktayı konu alan bir konuşma gerçekleştirecek.
 
500’ün üzerinde otel sahibi, otel müdürü ve satış-pazarlama müdürünün katılımı ile gerçekleştirilmesi beklenen zirvede Ramazan Becer’in yanı sıra  ‘Dijital Dönüşüme Ayak Uydurmak’ içerikli konuşması ile İçil Danışmanlık kurucusu Mustafa İçil, ‘Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz’ konusu ile Ceyhun Yılmaz, ‘Veriyi Müşteriye Dönüştür’ sunumu ile Devrim Emekçi de konuşmacı olarak yer alacak.
 
Zirvede ayrıca Mehmet Biçer turizm alanındaki dijital pazarlama deneyimlerini aktaracak. Zirvede yer alacak bir diğer isim Serdar Kuzuoğlu ise bilişim sektörü ile ilgili değerlendirmelerini paylaşacak.


 
 

 
Ömer Özkan Deneyimlerini Paylaşacak
 
Oyuncak Müzesi’ne 15 Bin Ziyaretçi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
ASFİM’de Parkinson Hastalarına özel egzersiz

ASFİM’de Parkinson Hastalarına özel egzersiz

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva