• Dolar
    32,2949
  • Euro
    34,7930
  • Altın
    2.408,310
  • Bist-100
    10.244,000
   
17/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇKM’DEN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI 

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi’nde (ÇKM) 7-14 yaşları arasındaki çocukların yaz aylarında kültür ve sanat aktiviteleriyle buluşturulması amacıyla 8 branşta ücretsiz kurs açılacak

14.06.2016 - 17:53
MANAVGAT BELEDİYESİ ÇKM’DEN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi, çocukları yaz aylarında kültür ve sanat aktiviteleriyle buluşturmayı hedefliyor. 11 Temmuz ve 9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan, tiyatro, gitar, modern dans, halk oyunları, bağlama, drama, satranç ve resim kursları sayesinde çocuklar bu yaz hem öğrenecek hem de eğlenecek. Manavgat Belediyesi'nin büyük önem verdiği Çocuk Kültür Merkezi uzun süren çalışmaları sonunda 7 ve 14 yaş gurubuna faaliyet gösterecek yaz kurslarını ücretsiz olarak çocukların hizmetine açacak.
 
DÜZENLEMELER YAPILARAK DAVAMLILIK SAĞLANACAK
 
Manavgat Belediyesi Çocuk ve Kültür Merkezi’nin yaz kurslarına ön kayıtlar, 16 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 20 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise kesin kayıtlar yapılacak. Manavgat Belediyesi'nin sunduğu imkanlarla yaz okulunu faaliyete geçirdiklerini belirten Çocuk Kültür Merkezi yöneticisi Emine Çataltaş, yaz okulunun 500 öğrenciye aynı anda eğitim verebileceğini söyledi. Eylül ayında okulların açılması ile kursların saatlerinde de tekrar düzenlemeler yapılarak öğrencilerin kurslara devamlılığı sağlanmak isteniyor. Yazın bitimi ile ilkokul 2,3 ve 4 sınıfların derslerine yardımcı olmak amacı ile etüt programları yapılırken 5, 6, 7 ve 8 sınıflar için de TEOG sınavlarına hazırlık kurları yine ücretsiz olarak açılacak.

 
CEYLAN ERTEM 17 HAZİRAN’DA TUDORS ARENA’DA
 
GÜLŞEN 25 HAZİRAN'DA ADAM&EVE SAHNESİNDE
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva