• Dolar
    32,3664
  • Euro
    34,9649
  • Altın
    2.325,700
  • Bist-100
    9,146
   
17/24 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Rektör Özkan, koltuğunu Gülce Geçti ve Birhan Erdoğan’a teslim etti 

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu kendisinin de mezun olduğu Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerine devretti

23.04.2022 - 14:54
Rektör Özkan, koltuğunu Gülce Geçti ve Birhan Erdoğan’a teslim etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye genelinde devlet dairelerinde çocuklara makamların devredilmesi töreninde kendisinin de muzunu olduğu Namık Kemal Ortaokulu’nun 5'inci sınıf öğrencisi Gülce Geçti ve özel eğitim öğrencisi Birhan Erdoğan’a koltuğunu devretti. Öğrencilere Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Erhan Çatal ve öğrenci velileri de eşlik etti.
BİR KIZ ÇOCUĞUNUN OKUYUP REKTÖR OLABİLMESİ CUMHURİYETİN ESERİDİR
Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Rektör Özkan, öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette “Ben de mezunu olduğum Namık Kemal Ortaokulu'ndan Gülce Geçti ve Birhan Erdoğan'a 23 Nisan'da koltuğumu teslim ettim. Bir kız çocuğunun devlet okullarında okuyup rektör olabilmesi cumhuriyetin eseridir. Çocuklarımızın da bu iklimde filizlenip ülkemize faydalı işler yapacağına inancım tam. Sizlerde okuyup istediğiniz meslekte ülkemize ve geleceğe önemli katkılar yapabilirsiniz. Aileleriniz ve güzel ülkemiz sizlerin daha güzel yarınlarda yaşamaları için her bireyiyle birlikte elinden geleni yapmaya hazırdır.” ifadelerini kullandı.
75. YIL KREŞ VE ÇOCUK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET
Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencileri de Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Genel Sekreter Ali Evren İmre’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencileri ve öğretmenler ile müdür Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kaştan yer aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına çocuklar koltuklara oturarak temennide bulundular. Öğrencilerin genel olarak talepleri fidan dikilmesi ve ağaçların korunması oldu. Rektör Prof. Dr. Özkan ise geçtiğimiz yıllarda vefat eden eski Rektör Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu’nun da kendisine vasiyetinin ağaçların korunması olduğunu belirterek, “Kampüste bulunan ağaçları koruyacağız.” dedi. Özkan çocuklarla ilerleyen günlerde fidan dikme etkinliği düzenleneceğinin de müjdesini verdi.
ÇOCUKLARIMIZ, ÜLKEMİZİN VE DÜNYAMIZIN GELECEĞİDİR
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir mesaj yayınlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesinin, çocuklara verilen değeri ve önemi gösterdiğini söyledi. Çocukların ülkemizin ve dünyamızın geleceği olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Özkan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ülkemize ve geleceğimize yapacağımız en önemli yatırımdır. Çocuklarımızın çağdaş dünya ile yarışacak bilgi donanımına ve teknolojik imkanlara sahip olması kadar köklü tarihinden özgüvenini alması, tarihsel rolünün farkına varması da gereklidir. Çocukluk döneminde milli şuurun yerleşmesi için tarihimizi doğru şekilde anlatmalıyız. Geleceğin nesillerini yetiştiren Akdeniz Üniversitesi olarak bu sorumlulukla görev yaptığımızı ve yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Birinci Meclisimizin ilk başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bağımsızlık mücadelemizde emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

 
Otizimli Gençlere Köpekli Terapi
 
“Kim akıllı kim deli” Oyunu Kemer Tiyatro Severlerin Karşısında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otizimli Gençlere Köpekli Terapi
Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Servisi, otizmli bireylerin hem köpek ...
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Yasallığı konferansı
Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin TBMM’nin açılışının 102’nci ...
Muratpaşa'da İftar Sofraları Özel Misafirlerle Sürüyor
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde şehit aileleri ...
 
23 Nisan Antalya'da coşkuyla kutlanacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ...
Mahmut Tuncer Urfa Gecesinde türkü ve esprileriyle coşturdu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde bu kez Şanlıurfa ...
Konyaaltın'da Senfonik rock konserine yoğun ilgi
Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Solist Turgut Çıngı’nın sahne aldığı ...
 
Ramazan Etkinlikleri bu kez Dadaşlar Diyarı Erzurum’u ağırlandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin konuğu bu kez ...
Türk Polis Teşkilatının 177.Kuruluş Yıl Dönümü Törenlerle Kutlanıyor
Antalya'da Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası ...
​Başkan Tütüncü’den ‘Vefa Buluşması’
Kepez Belediyesinin kuruluşundan itibaren görev yapan meclis üyeleri iftar ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva