• Dolar
    32,5441
  • Euro
    34,9160
  • Altın
    2.423,500
  • Bist-100
    9.722,000
   
21/27 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Rektör Prof. Dr. Özkan, Çocuk Hastanesi için hayırseverlere çağrıda bulundu. 

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Yeterlik Kurulu tarafından akredite edildi.Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Çocuk Hastanesi için hayırseverlere çağrıda bulundu.

6.09.2022 - 23:14
Rektör Prof. Dr. Özkan, Çocuk Hastanesi için hayırseverlere çağrıda bulundu.


 
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Yeterlik Kurulu tarafından akredite edildi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı yönetimi, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek desteği için teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Çocuk Hastanesi için hayırseverlere çağrıda bulundu.
 
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Yeterlik Kurulu tarafından akreditasyon kriterlerini karşıladığı görülerek akredite edilmesine karar verildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bu akredite belgesini alan sekizinci kurum oldu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Mıhçı ve beraberindeki öğretim üyeleri, belgenin alınmasında ve hastanedeki sorunlara çözümler getirilmesi vesilesiyle Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
YETKİNLİĞİNİ VE YETERLİLİĞİNİ ORTAYA KOYDU
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Yeterlik Kurulu Akreditasyonunu alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalımız, Türkiye’de akredite olan sekizinci kurum oldu. Bu belgeyi almamızda emeği geçen Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Mıhçı ve öğretim üyelerimiz ile personellerimize teşekkür ediyoruz. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi her alanda olduğu gibi çocuk hastalıkları alanında yetkinliğini ve yeterliliğini ortaya çıkarmıştır. Amacımız uluslararası alanda da akredite olarak hastanemizin ve ülkemizin sağlık alanında yeterliliğinin kanıtlanmasını tescillemektir.” şeklinde konuştu.
ÇOCUK HASTANESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın yılda ortalama 2000’in üzerinde olguya yataklı bakım, genel pediatri, yenidoğan, sağlam çocuk, kardiyoloji, nefroloji, endokrinoloji, nöroloji, immünoloji-allerji, klinik genetik, gastroenteroloji, hematoloji ve onkoloji, çocuk acil ve pediatrik diyet polikliniklerinde ise yılda yaklaşık 43 bin hastaya sağlık hizmeti sunulduğunu belirten Rektör Özkan, “Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde daha fazla hastaya daha hızlı hizmet vermek için Çocuk Hastanesi projemiz içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanında uzman öğretim üyelerimizle içinde her türlü hizmetin verilebileceği bir çocuk hastanesi Antalya’mızın ve bölgemizin ihtiyacı haline gelmiştir. Bu doğrultuda üniversite-şehir bütünleşmesi kapsamında değerli hayırsever vatandaşlarımızın da Çocuk Hastanemizin hayata geçirilmesi için desteklerini bekliyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır. Kurumlarımız vatandaşlarımızın destekleri ile kurulmuş ve bugünlere gelmişlerdir. Hastalarımızın şifa bulması için gecesini gündüzüne katan biz doktorlarda vatandaşlarımızın destekleriyle çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz.” dedi.
 

 
30 bin lira ödüllü 3. İş Fikri Yarışması’nda başvuru süresi uzatıldı.
 
Başkan Topaloğlu'dan Likya Cup Yat Yarışlarına Destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rektör Prof.Dr.Özkan, Ömer Özkan Bebeği Misafir Etti
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Derya Sert’e kadavradan ...
Doç. Dr. Psikanalist,Psikoterapist Hipnoter Aysin Sinal'dan Ailelere Önemli Tavsiye
KKTC'de GAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Aysin Sinal,günümüzün ...
Minik HÜMEYRA Kazandı Tedaviye Gidiyor.
Byturco Medya Yayın Grubumuza ait Gazetelerimizde'' Haydi Minik HÜMEYRA ...
 
Hastanede kanser tedavisi gören çocuklara oyun odası
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Pediatri Hematoloji ve Onkoloji bölümünde ...
Haydi Minik HÜMEYRA 'ya Destek Olmaya
Halkımızın duyarlılığı sayesinde değerli bağışlarıyla düzenlenen kampanyada ...
Prof. Dr. Melikoğlu Tıp Fakültesinden Törenle Emekli Oldu
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanlarından, Çocuk Cerrahisi ...
 
Prof.Dr.Murat Kuloğlundan Maskeli Depresyon Uyarısı
Prof.Dr. Kuloğlu Depresyon günümüzde dünyanın en önemli sağlık sorunlarından ...
Akdeniz Üniversitesinde “Kuşaklararası Egzersiz” etkinliği
Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ...
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde Otopark İnşaatı Hızla Sürüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva