• Dolar
    32,3374
  • Euro
    34,8108
  • Altın
    2.393,270
  • Bist-100
    10.277,000
   
16/24 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

VOSTALYA YENİ YIL ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR 

VosTalya Ailesi 'Yeni yılın ilk etkinliğine hazır mıyız?' sloganıyla geleneksel Vostalya yeni yıl kutlamalarına hazırlanıyor

22.12.2014 - 16:14
VOSTALYA YENİ YIL ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Yeni yılın hemen ardından 10-11 Ocak tarihlerinde Side Kumköy'de bir araya gelecek olan kulüp üyeleri hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.
 
Sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman adından söz ettiren Vostalya kulübü üyeleri tüm yılın yorgunluğunu başkan Mehmet Çor ve yönetimin katkılarıyla iki gün dinlenerek atacaklar.

Klasik araçlarıyla Side ve çevresine renk katacaklarını söyleyen Vostalya Başkanı Mehmet Çor "2014 etkinlik programımız güzel ve faydalı geçti. 2015'te de yeni etkinlik ve sürprizlerle yine bir arada olacağız" dedi.

 
ANTDOB LA BOHEME OPERASINI SAHNELEYECEK
 
ANTALYA'DAKİ KAYAK MERKEZİNİN ADRESİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva