• Dolar
    32,4648
  • Euro
    34,8205
  • Altın
    2.451,850
  • Bist-100
    9.893,000
   
20/28 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

YÖRSİAD RUNTALYA'DA AÇEV İÇİN KOŞACAK 

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) geleneksel hale gelen Runtalya Maratonuna katılacak.

17.02.2015 - 18:25
YÖRSİAD RUNTALYA DA AÇEV İÇİN KOŞACAK

Bu yıl 10.kez düzenlenecek olan maratona başta dernek başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda üyenin katılacağı açıklandı. Runtalya Maratonuna katılacak olan YÖRSİAD üyeleri,  AÇEV’e ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) bağışta bulunacak ve toplanan bağışlar ise Kadınlara Okuma -yazma öğretme kampanyası için kullanılacak. 

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız YÖRSİAD Sosyal Projelerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Aykut Ege “ YÖRSİAD olarak bu yıl 10. su düzenlenecek olan Runtalya Maratonuna katılıyoruz. Burada başta Başkanımız Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm üyelerimiz ile birlikte orada olacağız. Amacımız, bu etkinlikte yer alarak hem spor yapmak hem de AÇEV adına toplayacağımız bağışlar ile vakfın kadınlara okuma -yazma öğretme kampanyasına destek olmaktır. YÖRSİAD olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimin ailede başladığını ve eğitim süreci içerisinde annelere önemli görevler düştüğünü düşünüyoruz. AÇEV ile YÖRSİAD ortak girişiminin başlangıcı ve aynı zamanda bu konuda YÖRSİAD olarak sosyal projelerde geleceğimizi düşünen iş adamları olarak her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. AÇEV ile ortak projelerimiz bundan sonra da devam edecek. Bu konuda üyelerimizin büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Tüm üyelerimize gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz” dedi.

Runtalya Maratonu bu yıl 1 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek. Katılımcılar,  42.195 metrelik güzergâhta dünyadaki en güzel maraton güzergâhlarından biri olarak kabul edilen sahil yolundan geçerek Lara Beach'de yarışı sonlandıracak. Yarı maraton ve 10 Km koşusu da aynı güzergâh üzerinde gerçekleştirilecek.

 
KOÇTAŞ’TA DEV İNDİRİMLER BAŞLADI
 
3. SAYFA BİR KEZ DAHA TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva