• Dolar
    32,3749
  • Euro
    34,7645
  • Altın
    2.395,900
  • Bist-100
    10.245,000
   
20/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

ANTALYA FALEZLERİNDEN DENİZE GİRİLECEK 9 PLAJ 

Antalya şehir merkezinde, hemen yanı başınızda falezlerde yer alan 9 plajı sizler için seçtik. Coğrafi ve fiziki şartlarıyla çok özel bir konuma sahip olan bu plajlar yaz günlerinin en çok uğranılan mekanlarından.

25.06.2016 - 15:54
ANTALYA FALEZLERİNDEN DENİZE GİRİLECEK 9 PLAJ

Bu plajlar gerçekten günün hemen hemen her saati aynı temizlikte ve güzellikte olmasıyla dikkat çekiyor. Çünkü bu plajlar falezlerde yer alıyor.

Antalya’nın dünyaca ünlü falezlerinde yer alan plajlarımızdan sizlere birkaç öneri hazırladık. Gerçekten her biri ayrı güzellikte olan plajlardan hangisine gideceğinize siz karar verin.

Mermerli Plajı: Antalya’nın şehir merkezinde yer alan karaalioğlan parkı ve yat limanından ulaşım imkanı olan Mermerli Plajı, nezih ortamı ve özenli servisi ile öne çıkıyor.



Adalar Plajı: Antalya Karaalioğlan parkı içerisindeki Adalar Plajı falezler üzerinde yer alan doğal plajlardan bir diğeri. Hem yerleşik yaşayanların hem de yerli yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.



Ramada Plaza Antalya: Eski’den Klüp diye adlandırılan Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yer alan eski Antbirlik binasının yerine yapılan Ramada Plaza Antalya’nın plajı da yine şehir merkezinde tercih edilebilecek güzel noktalardan biri.  



Lara Balık: Işıklar caddesinden Burhanettin Onat caddesine doğru giderken yolun sağında yer alan Lara Balık’a ait plajda da serinlemek keyifli olacaktır.



Bambus: Falezler üzerinde yer alan bir diğer popüler plajın birisi de Bambus. Yıllardır bir fenomen haline gelen Bambus plajı, her yaştan misafir kitlesiyle dikkat çekiyor.



Akra Barut: Antalya’nın en eski şehir otellerinden birisi olan Akra Barut yenilenen ismi ve yüzüyle hizmetine devam ediyor. Yine falezler üzerinde yer alan doğal plajıyla dikkat çekiyor.



Adonis Otel:  Adonis Otel’in plajı da temizliği ve suyunun berraklığı ile dikkat çeken bir diğer plaj.



Bilem Beach: Eski lara yolu üzerinde yer alan Bilem Hotel’in plajı da yine bu bölgenin en favori plajlarından birisi. Özellikle gençler tarafından tercih edilen plaj, aktiviteleri ile de göz dolduruyor.



La Boutique Blanche: Bu senenin favorilerinden birisi ise La Boutique Hotel bünyesinde yer alan Blanche Beach.  İşletmeciliğini OBLO’nun işletmecisi Nedim Saraçoğlu’nun yaptığı plaj ailecek de gidilebilecek ender tesislerden birisi. 

 
SICAKTAN BUNALANLARIN KAÇIŞ ADRESİ KAR DÜNYASI
 
İŞTE ANTALYA’NIN DİLLERE DESTAN MEŞHUR YANIKSI DONDURMA MARKALARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva