• Dolar
    32,4052
  • Euro
    34,7845
  • Altın
    2.397,650
  • Bist-100
    10.209,000
   
21/26 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

ANTALYALI PİKNİKÇİLERİN YENİ ADRESİ TOPÇAM 

Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır vatandaşa kapalı olan ‘Topçam’ı yenileyerek halkın hizmetine sundu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen Topçam dinlenmek ve piknik yapmak isteyen Antalyalıların yeni adresi oldu.

18.08.2016 - 12:24
ANTALYALI PİKNİKÇİLERİN YENİ ADRESİ TOPÇAM

Engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği piknik alanında oturma guruplarından, otoparkına kadar ziyaretçilerin konforu için 5 yıldızlı hizmet veriliyor.


 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek Antalyalıların hizmetine sunduğu Topçam vatandaşların vazgeçemeyeceği günübirlik piknik alanlardan biri oldu. Gencinden yaşlısına piknik yapmak ve şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler, haftanın yedi günü, Antalya’nın yeni yaşam merkezi Topçam’ı ziyaret ediyor.


 
ŞEHRİN STRESİNDEN UZAK
 
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ANET A.Ş. tarafından Topçam’a toplam 1 milyon 400 bin TL yatırım gerçekleştirildi. Yapılan yatırımlar ile Topçam Günübirlik Piknik Alanı, halkın daha düzenli, güvenilir, temiz ve huzurlu bir ortamda piknik yapması ve denize girmesi için modern ve kullanışlı bir duruma getirildi. Peyzajı, yolları, aydınlatması, piknik alanları ve plaj hizmetleri ile bambaşka bir Topçam oluşturuldu. 30 dönümlük arazi üzerine kurulu günübirlik piknik alanında, yaklaşık bin 500 kişinin piknik yapabileceği gölgelikli 200 oturma grubu konuldu. Çocuklar için de alçak oturma grupları yer alıyor. Temizliğin ön planda tutulduğu tesiste ebeveynlerin ve çocukların ayrı ayrı faydalanabileceği bin adet çeşme ve lavabo bulunuyor.  Ayrıca tesis, ziyaretçilerin otopark sıkıntısını çözmek için 300 araç kapasiteli otopark alanına sahip.


 
HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
 
Topçam’da, mescit, mangal yerleri, duşa kabin, WC, çevre aydınlatma, otopark, kasap, market ve büfeler ziyaretçilerin konforu için en iyi şekilde tasarlandı. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar piknik için evlerinden çıktığı zaman, tesiste kömür, et çeşitleri, içecek türleri ve market ihtiyaçlarını giderebiliyor. Temizlik ve düzen konusunda da çok hassas olan tesis, oturma gruplarının yakın alanlarına çöp konteynır ve bidonları yerleştirildi. Alanda mescitten çocuklar için oyun guruplarına kadar vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek düzenleme yapıldı.


 
Plaj hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için, isteyen belirli bir ücret ödeyerek şezlonglardan faydalanabiliyor. Özel bireyler Topçam’da da unutulmadı. Engelli bireyler, günübirlik tesise yerleştirilen engelli rampaları ile plajı ve piknik alanlarını rahatlıkla kullanabiliyor.

 
OFİS KURMAK İSTEYENLERE OFİS BÜRO MOBİLYA’DA YÜZDE 50 İNDİRİM
 
ÖZDİLEKPARK ANTALYA’DAN HEDİYELİ GÜNLER
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 YILDIZLI BEACH HİZMETİ RED&WHITE'DA
Lara Sahilinde Beach Bistro olarak hizmet veren Red&White müşteri memnuniyetini ...
İŞTE KONYAALTI İLE LARA PLAJI ARASINDAKİ FARKLAR
Türkiye’nin en güzel, en beğenilen ve kilometrelerce uzunluğunda sahile ...
ANTALYA FALEZLERİNDEN DENİZE GİRİLECEK 9 PLAJ
Antalya şehir merkezinde, hemen yanı başınızda falezlerde yer alan 9 plajı ...
 
SICAKTAN BUNALANLARIN KAÇIŞ ADRESİ KAR DÜNYASI
Antalya'da 45 dereceye ulaşan hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar ...
UZUN BİSİKLET TURU İÇİN NELER GEREKLİ?
Havalar artık ısındı, bisiklet ile keyifli bir hafta sonu bizleri bekliyor, ...
ANTALYA TATİLİ İÇİN 5 ROTA
Bu yaz yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp kafa dinleyeceğiniz, aynı zamanda ...
 
SPRINGBREAK İLE EĞLENCE BAŞLIYOR
Türkiye'nin En Büyük Gençlik Festivali WHITEFEST'15 ten sonra şimdi sıra SPRINGBREAK'te
ALANYA LONG BEACH RESORT'TA 3 GECE 4 GÜN EĞLENCE
Akdeniz'in incisi Alanya'da 3 gece 4 gün doyasıya eğlence...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva