• Dolar
    32,5734
  • Euro
    34,8007
  • Altın
    2.505,250
  • Bist-100
    9.693,000
   
17/22 °C

Parçalı Bulutlu
   
NE VAR NE YOK? KEŞFET ŞEHİR REHBERİ ŞEHİRDE GÜNDEM KAMPANYALAR FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Ebru Türel'i Allah Korudu 

Gürsu Mahallesinde Meydana gelen kazada Ebru Türelin dışında üç öğrenci yaralandı

8.03.2019 - 12:04
Ebru Türel i Allah Korudu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Muratpaşa ilçesinde seçim çalışmalarına dönüşü.  saat 19.00 sıralarında Veli Karacan yönetimindeki 07 MNB 06 plakalı otomobille Konyaaltı sahilindeki evine gitmek için yolda kazada Allah korudu . Türel’in içinde bulunduğu otomobile, Gürsu Mahallesi 304 ve 307’nci sokaklarının kesiştiği noktaya geldiği sırada, içinde 3 üniversite öğrencisinin bulunduğu ve ara sokaktan kontrolsüz şekilde çıktığı iddia edilen 38 KE 604 plakalı otomobil çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan Türel’in içinde bulunduğu otomobil, park halindeki 21 AAD 25 plakalı otomobile çarparak durabildi.
Aracın arka koltuğunda oturan  Ebru Türel, çarpmanın şiddetiyle başını ön koltuğa çarptı ve burnu çarpa sonucu kırıldı
Kazada diğer otomobilin sürücüsü Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Esra Tontu (20) ile araçtaki  Büşra Gedik (19) ve Berkay Bilge (18) çeşitli yerlerinde yaralandı.. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Ebru Türel Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne öğrenciler ise özel bir hastaneye götürüldü. Türel’e ilk müdahaleyi Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Burnu atele alınan Ebru Türel, tedavisinin ardından dinlenmesi için evine gönderildi.
Ebru Türelin Sağlık durumu iyi
Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ebru Türel, “Burnumdaki kırığa müdahale edildi. Şu an eve gidiyorum. Büyük bir kaza atlattık. Araç yandan vurmuş olsaydı hayata olmayabilirdim” dedi
Seçim Çalışmaları nedeniyle Antalya dışında olan Menderes Türel kaza anından itibaeren eşinin tedavisi ile ilgili devamlı irtibatda bulunarak bilgi aldı.
Byturco Medya grubu olarak Ebru Türel'e Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.

 
Yerleşik Yabancılar 1.Kültür ve Eğitim Şenliğinde buluşuyor
 
Kadınlar; şiddete karşı Türkiye haritası oluşturup Erik Dalı oynadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda

Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya Tarih

Antalya Tarih

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Ne Var Ne Yok? Keşfet Şehir Rehberi Şehirde Gündem Kampanyalar
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva